ngetik

Kemah Teepee India pikeun murangkalih.

Teepee pikeun murangkalih mangrupikeun ideu anu hadé pikeun hiasan méja sudut barudak urang atanapi acara ulang taun. Témah ngagaduhan bentuk klasik, aranjeunna dijahit tina katun kandel atanapi lawon linen sareng réngsé kalayan trimming katun. Urang ngagaduhan seueur desain sareng modél - urang bakal nyiptakeun teepees pikeun budak lalaki sareng awéwé.

Batang pinus anu nyusun pigura na diulas sareng dibeungkeut, sareng aranjeunna disumputkeun dina torowongan anu dijahit di handap. Teepee pikeun barudak, sayogi di toko online kami, diciptakeun ku cara anu dimungkinkeun pikeun ngagantelkeun sadayana struktur anu nganggo tali kandel sareng manik. Témah ngagaduhan témbok 5 sareng basa pentagonal, ngajantenkeun aranjeunna langkung stabil sareng langkung ageung tibatan teepee anu nganggo dasar pasagi. Sadaya model gaduh jandela di kénca.

Kami damel kémah di Polandia, utamina ti produk asalna. Urang jaga unggal detail sareng kualitas luhur. Toko online tipi kalebet petunjuk sareng panutup pikeun teepee barudak. Salaku tambahan, jalma anu mésér tenda kanggo murangkalih, toko online bakal ngabantosan milih mat teepee anu nyaman, anu sayogi dina sababaraha desain. Kami ngajak anjeun gaduh kasenangan di dunya urang.