Teepee nganggo pompoms

Kemah éndah pikeun murangkalih.

Kémah Moi Mili mangrupikeun ideu anu hadé pikeun dekorasi area maén barudak urang atanapi kado sekali-sekala. Tepi kami nganggo bentuk klasik anu dijahit tina katun kandel atanapi lawon linen. Sakabéh dipangkas sareng motong katun. Model dina kategori ieu bérés kalayan béntés anu béda, kasét atanapi pompoms. Lawang ka tipi sareng jandéla anu dijejeran ku aranjeunna. Hiasan ieu ngajadikeun tenda urang unik.

Teepee gaduh jandela di kénca. Batang pinus urang dirata, diapekeun, sadayana struktur diikat kalayan tali kandel manik. Batang kayu disumputkeun dina torowongan anu dijahit di handap. Nice tenda gaduh témbok 5 sareng basa pentagonal, ngajantenkeun aranjeunna langkung stabil sareng langkung ageung ti tenda anu nganggo dasar pasagi.

Kami ngahasilkeun di Polandia, utamina ti produk asal Polandia. Urang jaga unggal jéntré sareng kualitas luhur karya sareng produksi. The tipi hadir sareng manual sareng panutup. Kami ngajak anjeun nyiptakeun set warni ti produk kami.