Teepee ngagentos

Kemah éndah pikeun murangkalih.

Kémah Moi Mili mangrupakeun tempat anu saé pikeun pikaresepeun sareng rélaxasi pikeun unggal murangkalih. Tepi kami nganggo bentuk klasik anu dijahit tina lawon katun kandel. Sakabéh dipangkas sareng motong katun. Model-kategori dina kategori ieu dipangkas ku garland pennants dina warna lawang tenda. Hiasan ieu masihan karakter urang tenda urang.

Teepee gaduh jandela di kénca. Batang na cangreud na dibeungkeut, sadayana strukturna diikat ku tali manik anu kandel. Batang kayu disumputkeun dina torowongan anu dijahit di handap. Nice tenda gaduh témbok 5 sareng basa pentagonal, ngajantenkeun aranjeunna langkung stabil sareng langkung ageung ti tenda anu nganggo dasar pasagi.

Kami ngahasilkeun di Polandia, utamina ti produk asal Polandia. Urang jaga unggal jéntré sareng kualitas luhur karya sareng produksi. The tipi hadir sareng manual sareng panutup. Kami ngajak anjeun gaduh kasenangan di dunya urang.