Teepee nganggo susur

Kémah urang paling girang.

Teepee nganggo frills ngingetkeun pisan sareng kakayaan frills sareng kualitas karya. Kabéh diwangun ku katun padet dina sagala rupa nuansa pink. Teepee diciptakeun dina dasar hiji teepee India, tapi pasti nyimpang tina gaya ieu pikeun pikaresepeun anu mikaresep hiasan kaya. Teepee kami gaduh témbok 5 sareng basa pentagonal, sahingga langkung stabil sareng langkung ageung ti tenda anu nganggo dasar pasagi. The tipi hadir sareng manual sareng panutup. Kami ajak anjeun ngadamel set sareng asesoris sareng asesoris kami.