Teepee cénah

Kemah éndah pikeun murangkalih.

Sapu dina kategori ieu unik sareng unik kusabab ngagunakeun linen linen 100% mulya. Éta kabéh dijahit pikeun pencinta gaya Skandinavia alam. Aranjeunna pikaresepeun kalayan kesederhanaan sareng penampilan baku.

Teepee kami gaduh témbok 5 sareng basa pentagonal, sahingga langkung stabil sareng langkung ageung ti tenda anu nganggo dasar pasagi. Dénun anu dianggo dihasilkeun di Polandia. The tipi hadir sareng manual sareng panutup. Kami ajak anjeun ngadamel set sareng asesoris sareng asesoris kami.