Teepee klasik

Kemah éndah pikeun murangkalih.

Kémah Moi Mili mangrupakeun ide anu hadé pikeun nyusun sudut maén anak urang atanapi kado kadang-kadang kulawarga. Tepi kami nganggo bentuk klasik anu dijahit tina lawon katun kandel. Sakabéh dipangkas sareng motong katun.

Teepee gaduh jandela di kénca. Batang pinus urang dirarata sareng dibersih, sadayana struktur diikat kalayan tali. Nice tenda gaduh témbok 5 sareng basa pentagonal, ngajantenkeun aranjeunna langkung stabil sareng langkung ageung ti tenda anu nganggo dasar pasagi. Kami ngahasilkeun di Polandia, utamina ti produk asal Polandia. Kami ngajak anjeun gaduh kasenangan di dunya urang sareng ajak anjeun nyieun set India.