Teepee diatur sareng mat

Dina bagian ieu kami kedah nawiskeun rupa-rupa sét India anu saé. Éta kalebet jepit barudak sareng mat anu quilted, dua kali. Ieu set anu saé, sareng mat tiasa ogé ngarobih salaku karpet di rohangan. Kami ajak anjeun ngagabungkeun sét kami sareng bantal, garland penatal sareng hiasan sanésna.

Ku mésér setkeun anjeun ngahémat waktos sareng artos.