makuta

Makutha Moimili tiasa janten prop permanén pikeun kaulinan barudak. Aranjeunna sacara saksama didamel tina bahan kualitasna anu luhur dina warna anu éndah. Ragam hias sapertos ieu bakal mangpaat henteu ngan ukur ngaraosan pikaresepeun, tapi ogé bakal dianggo nalika pagelaran sakola, pesta kostum atanapi sési poto. Éta tiasa janten hadiah ulang taun anu saé.