Keusikan alami pikeun bantal

Keusian bantal soba sareng ejaan husk mangrupikeun produk alami 100%. Éta disimpen dina bantal katun, di mana waé bébas ngalir sareng sahingga ngaluyukeun kana awak urang. Keusikan ieu bakal sampurna pikeun jalma anu berjuang sareng nyeri sirah, nyeri sirah atanapi penderita alergi.

Hapunten, teu aya produk anu cocog sareng panyaksrak anjeun