cangkang hélik

Tikét cangkang quilted kami mangrupikeun unsur anu hadé pikeun hiasan kamar barudak, tapi di luhur sadayana aranjeunna nyiptakeun kaayaan idéal. Hatur nuhun ka aranjeunna, anak balita tiasa gaduh tempat anu parah pikeun diulinkeun sareng ngajalajah dunya. Tikar lemes sareng nyaman tiasa sumebar di mana waé - di ruang tamu, di kebon atanapi di pantai. Tikar katingalna sapertos karpet di sabeulah cot, sareng bentukna salawasna mendakan kenangan anu pikaresepeun. Hayu urang caket kana alam, hayu urang ngurilingan.