cangkang

Mili minuhan koleksi anyar kami diideuan ku kabébasan, liburan, angin ngahiliwir usum panas. Sarerea kémut ngémut pasir anu haneut dina kaayaan sukuna, sora gelombang sareng angin dina rambutna. Kami hoyong ngelingan waktos-momen ieu pikeun anjeun supados aranjeunna tiasa tetep sareng anjeun langkung lami. Tikar sareng bantal anu dilakukeun tina linen sareng katun kandel mangrupikeun unsur hiasan anu hébat dina kamar barudak, ruang tamu atanapi pangkeng. Sadayana solidly sareng ati-ati quilted. Aksesoris nyiptakeun tempat anu sampurna pikeun senang. Tikar lemes sareng nyaman tiasa sumebar di mana waé - di ruang tamu, di téras atanapi di pantai. Hatur nuhun ka urang, usum panas tiasa salami sataun.