Jamur sareng lampu

Jamur sareng sél nyaéta hiasan anu bakal silaingkeun sadayana pencinta petualangan India. Éta sacara saksama dijahit tina bahan kualitas pangluhurna. Headband anu dirajut ku tangan dihias ku bulu, dijahit tina lawon alami. Aranjeunna nyayogikeun dina seueur warna sareng desain. Kami ngarékoméndasikeun aranjeunna kasenangan, pikeun pakéan bola anu hadé, pagelaran sakola atanapi salaku hiasan dina sesi poto.