obral
  • bantal buludru "mutiara beige gelap" - Moi Mili
  • bantal buludru "mutiara beige gelap" - Moi Mili
  • bantal buludru "mutiara beige gelap" - Moi Mili
  • bantal buludru "mutiara beige gelap" - Moi Mili

bantal cangkang buludru "mutiara beige poék"

Bantal bentuk bantal buludru Moi Mili mangrupikeun saran kami pikeun ngahias bumi anjeun. Éta mangrupikeun aksésori asli di ruang tamu, ngahias cot atanapi korsi rajapati. Bantal parantos dibentuk sareng dijahit tina lawon belang kualitas luhur dina warna beige. Kain ngagurilap bakal ngenalkeun suasana anu indah di mana waé interior, éta bakal katingali saé dina ruang tamu anu terang, dimana warna bumi karajaan. Anjeunna bakal nyiptakeun dongéng dina dongéng dina ruangan anak anjeun. Kami ajak anjeun ngadamel sét sababaraha bantal, katingalina gaib.

Di jero, bantal ieu dipinuhan ku bal silicone anti-alérah anu bermutu kualitas luhur. Éta tiasa aman dikumbah dina mesin cuci, sisipanna teu leungit fluffiness sareng élastisitas.

Kain: 95% poliéster, 5% elastane, 330 g

Ukuran: 47 cm x 42 cm.

Suhu ngumbah: dugi ka 30 ° C.

Produk Mili Mili mangrupikeun desain aslina anu dikembangkeun ku kami, anu dicirikeun ku daya tahan pangluhurna sareng kualitas karya. Éta kabéh diciptakeun di Polandia. Produk anu sanésna anu sayogi dina internét paling sering henteu nyumponan kriteria kualitas.

  • PLN 99.00 PLN