bantal cangkang bulao "mutiara grafit"

Bantal ngawangun Moi Mili bentuk bantal bentukna nyaéta usul pikeun ngahias bumi anjeun. Aranjeunna mangrupikeun tambahan asli dina ruang tamu, hiasan tina ranjang atanapi korsi rotan. Bantal dibentuk solid sareng didamel tina lawon buludru kualitas luhur dina warna grafit, tumiba kana wungu. Kain anu ngagurilap bakal ngenalkeun suasana anu mewah di mana waé interior, éta bakal katingali saé dina ruang tamu anu elegan. Kami ajak anjeun ngadamel sét sababaraha bantal, katingalina gaib.
Di jero, bantal ieu dipinuhan ku bal silicone anti-alérah anu bermutu kualitas luhur. Éta tiasa aman dikumbah dina mesin cuci, sisipanna teu leungit fluffiness sareng élastisitas.

Kain: 95% poliéster, 5% elastane, 330 g

Ukuran: 47 cm x 42 cm.

Suhu ngumbah: dugi ka 30 ° C.

Produk Mili Mili mangrupikeun desain aslina anu dikembangkeun ku kami, anu dicirikeun ku daya tahan pangluhurna sareng kualitas karya. Éta kabéh diciptakeun di Polandia. Produk anu sanésna anu sayogi dina internét paling sering henteu nyumponan kriteria kualitas.

  • PLN 99.00 PLN