bantal cangkang pelor "mutiara abu-abu"

Bantal bentuk bantal buludru Moi Mili mangrupikeun saran kami pikeun ngahias bumi anjeun. Éta mangrupikeun aksésori asli di ruang tamu, ngahias cot atanapi korsi rajapati. Bantal parantos dicét solid sareng dijahit tina lawon abu abu anu berkualitas tinggi. Bantal ieu bakal ngenalkeun suasana laut di pedalaman mana waé, bakal katingali di teras di teras usum panas. Warna anu abu-abu sasarengan sareng seueur pangaturan, éta mangrupikeun titik di luhur sareng di hiasan na. Anjeunna bakal nyiptakeun dongéng dina dongéng dina ruangan anak anjeun. Kami ajak anjeun ngadamel sét sababaraha bantal, katingalina gaib.

Di jero, bantal ieu dipinuhan ku bal silicone anti-alérah anu bermutu kualitas luhur. Éta tiasa aman dikumbah dina mesin cuci, sisipanna teu leungit fluffiness sareng élastisitas.

Kain: 95% poliéster, 5% elastane, 330 g

Ukuran: 47 cm x 42 cm.

Suhu ngumbah: dugi ka 30 ° C.

Produk Mili Mili mangrupikeun desain aslina anu dikembangkeun ku kami, anu dicirikeun ku daya tahan pangluhurna sareng kualitas karya. Éta kabéh diciptakeun di Polandia. Produk anu sanésna anu sayogi dina internét paling sering henteu nyumponan kriteria kualitas.

  • PLN 99.00 PLN