Bantal cangkénna "papaya"

Bantal aslina bentukna bantal Moi Mili mangrupikeun usul urang pikeun ngahias kamar murangkalih. Aranjeunna tiasa janten tambahan pikeun tenda urang atanapi hiasan tina tempat tidur atanapi korsi. Kami ajak anjeun ngadamel sababaraha bantal.
Bantal parantos dicét solid sareng dijahit tina kualitas linen. Kain warni bakal surak cot budak anjeun, tapi bakal katingali sapertos indah di ruang tamu. Kami ajak anjeun ngadamel komposisi bantal tina desain anu sayogi.

Di jero, bantal ieu dipinuhan ku bal silicone anti-alérah anu bermutu kualitas luhur. Éta tiasa aman dikumbah dina mesin cuci, sisipanna teu leungit fluffiness sareng élastisitas.

Kain: 100% Tien sareng 100% Kapas kalayan sertifikasi OEKO-TEX®.

Ukuran: 47 cm x 42 cm.

Suhu ngumbah: dugi ka 30 ° C.

Produk Mili Mili mangrupikeun desain aslina anu dikembangkeun ku kami, anu dicirikeun ku daya tahan pangluhurna sareng kualitas karya. Éta kabéh diciptakeun di Polandia. Produk anu sanésna anu sayogi dina internét paling sering henteu nyumponan kriteria kualitas.


  • PLN 99.00 PLN