cushions

Bantal pikeun pangkeng sareng kamar barudak.

Studio Moi Mili ogé nawiskeun bantal anu warni sareng lemes. Urang nyiptakeun desain anu asli sareng pikaresepeun anu pasti bakal memperkaya hiasan kamar pangkeng atanapi kamar murangkalih. Bantal bakal sampurna pikeun sela dina sonten, sareng ogé ngalipetkeun sofa anu sederhana di ruang tamu.

Éta cocog pisan sareng jepang barudak sareng masing-masing di tenda urang tiasa nyiptakeun suasana anu pikaresepeun sareng nyaman di rohangan. Produk urang dijahit ku perawatan anu paling hébat. Bantal, santai sareng karét diropéa dijieun tina katun satin, linen alam sareng katun hiasan bumi. Keusikan aditif gaul ieu nyaéta bal silikon antiallergic anu disertakeun. Kami ngajak anjeun ningali hiasan kamar kami, anu mangrupikeun touch anu saé di unggal bumi!