canopies

Dekorasi cot

Kanopi mangrupikeun panutup anu didamel tina lawon anu écés dina bentuk tenda, anu tiasa ngan ukur hiasan anu hadé dina ranjang, tapi ogé masihan sakumna interior karakter anu unik. Kanopi muslin urang disimpen dina pasisian logam kalayan diaméter 50 cm. Hatur nuhun kana beungkeutan anu nyaman, aranjeunna tiasa gampang dipiceun sareng dikumbah. Di jero kanopi aya kait anu tiasa ngagantung hiasan tambahan atanapi lampu. Sakabéh gaduh bentuk anu romantis, éndah. Barudak anu lami tiasa dianggo salaku tenda, indung sapertos sareungit di teras, sareng ditunda di luhur cot bakal nyiptakeun rohangan anu saé pikeun murangkalih.