peraturan

Peraturan peraturan toko online ieu, ngatur aturan pikeun operasi toko online anu dijalankeun ku nami "Moi Mili" di alamat Internét www.moimili.net, sareng syarat pikeun kacindekan sareng nerapkeun kontrak kanggo dijual barang anu ku pembeli, ngalangkungan toko. Peraturan-Peraturan ieu janten bagian tina kontrak anu disimpulkeun antara Penjual sareng Pembeli.

Henteu paduli ti pembelian anu dilakukeun liwat toko online, Buyer ngagaduhan hak, sateuacan nempatkeun tatanan, badami badé ngarobihkeun sadayana panyediaan kontrak sareng Seller, kalebet anu ngarobihkeun paréntahan peraturan-peraturan di handap ieu. Rundingan ieu kedah dilakukeun nganggo e-mail atanapi seratan sareng diarahkeun ka alamat korespondensi Seller: Moi Mili Klaudia Wcisło sareng kantor kadaptar na di Warsaw, Bronowska Street 7D, 03-995 Warsaw. Nalika lumangsung mundur panawaran ti kamungkinan kontrak hiji ngaliwatan rundingan individu, peraturan di handap ieu sareng hukum anu berlaku.

1. MAKLUMAT TENTANG NEGARA ONLINE

1.1. Toko online dina operasi di www.moimili.net dipiboga ku Klaudia Wcisło ngayakeun kagiatan bisnis handapeun perusahaan Moi Mili Klaudia Wcisło dumasar di Warsaw, jalan Bronowska 7D, 03-995 Warsawa, dilebetkeun dina Daftar Aktivitas Ékonomi anu dijaga ku Menteri Ékonomi, kalayan nomer NIP 9930439924, REGON 146627846, disebutna ogé "Penjual".

1.2. Data Toko:
Akun Bank:
Bank Alior 98 2490 0005 0000 4530 8923 8415

Data koresponden nyimpen:
Mili Mili Klaudia Wcisło
ul. Bronowska 7D
03-995 Warszawa
e-mail:
moimili.info@gmail.com
kontak telepon: + 881 543 398

2. kekecapan
Istilah anu didaptarkeun di handap gaduh hartos anu dipasihkeun di handap dina Peraturan-Peraturan:

"Buyer" - hartosna customer toko, i.e. jalma alamiah kalayan kapasitas sah, jalma sah atanapi lembaga organisasi anu sanés hak hukum, anu undang-undang nyayogikeun kapasitas hukum, anu nyimpulkeun kontrak jual barang ku Penjual pikeun tujuan anu henteu langsung pakait sareng kagiatan bisnis na atanapi profésional, nyaéta, pikeun nyumponan kabutuhan sorangan;

"Peraturan "- hartosna perda ieu toko online" Moi Mili "milik Seller;
"Penjual" - gaduh hartos anu dinyatakeun dina titik 1.1;
"Toko" - hartosna toko online "Moi Mili" milik Seller, operasi di
www.moimili.net ngajual barang kanggo Buyers.
"Buktina mésér" - hiji invoice, tagihan atanapi resi anu dikaluarkeun saluyu kana UU ngeunaan pajak dina barang sareng jasa 11 Maret 2004 taun, sakumaha dirobih sareng undang-undang anu sanés.

3. TUKANG JAWABAT

3.1. Penjual ngajual barang-barang ngalangkungan Internét sapanjang jam - ku ngalengkepan formulir di situs wéb, ku email di: www.moimili.net sareng ku telepon di + 48 881 543 398 dina sababaraha jam 8-16. Kaayaan nempatkeun pesenan liwat Internét mangrupikeun parantos leres tina bentuk urutan kalayan wincikan alamat sareng pamayaran saluyu sareng Peraturan-Peraturan ieu.

3.2. Ngaran sareng merek produsén hak cipta intelektual anu bogana sareng dipasihkeun dina Toko kanggo tujuan inpormasi wungkul. Produk sareng inpormasi anu disayogikeun ngeunaan aranjeunna, kalebet daptar harga, poto sareng gambar barang sanés mangrupikeun iklan atanapi tawaran salian arti hukum, tapi ngan ukur inpormasi komérsial ngeunaan barang-barang na tiasa rada bénten ti kaayaan anu saleresna.

3.3. Kuantitas sareng jinis barang anu ditawarkeun di Toko variabel sareng témah tetep diénggalan.

3.4. Jumlah barang anu ditutupan ku promosi naon di Toko terbatas. Dijualnana dilaksanakeun dina dasar order anu disimpen dikonfirmasi ku toko, bari saham terakhir.

4. HARGA BARAT

4.1. Hargana sadayana katingali dina halaman wéb toko online www.moimili.net barang harga hargana (upamana kaasup PPN) sareng dikedalkeun dina zlotys Polandia. Harga barang henteu kalebet biaya pengiriman, anu ditangtukeun dumasar kana daptar harga pangiriman anu kapisah.

Harga 4.2 muncul dina halaman wéb www.moimili.net , sakumaha ogé déskripsi barang-barang ngan ukur inpormasi komérsial sareng sanés tawaran pikeun ngandung harti Kode Sipil. Ngabeungkeut - pikeun tujuan nutup kontrak anu khusus - aranjeunna ngan ukur kéngingkeun nalika Seller negeskeun katampi kana urutan palaksanaan.

4.3 Harga anu dibere unggal produk sah dugi saham terakhir. Toko ngagaduhan hak ngarobih harga barang anu di pasihan, ngenalkeun barang anyar kanggo tawaran toko, ngalaksanakeun sareng ngabatalkeun promosi promosi dina halaman toko, atanapi nyieun parobahan ka aranjeunna. Parobihan harga barang henteu mangaruhan pesenan anu ditampi pikeun dilaksanakeun sareng dikonfirmasi.

5. KACINDEKAN KONTAK KOMPLIKASI KONTAK

5.1. Proses nyusun dimimitian ku ngaklik tombol "add to cart" gigireun produk anu dipilih. Anu ngagaleuh, sabada pamilihan akhir tina barang anjeunna badé ngagaleuh, diklik tombol "pesenan". Lajeng, Buyer dipénta nyayogikeun alamat e-mail, pilihan cara pengiriman sareng jinis pamayaran. Saatos réngsé inpo anu diperyogikeun, Buyer ngeklik tombol "terus". Anu mésér dipénta nyayogikeun alamat anu diintunkeun barang anu kedah dipasihkeun.

5.2. Sateuacan mesen ahir, Pembeli tiasa maca inpormasi ngeunaan urutan anu disimpen, kalebet itungan barang anu dipesen, unitna sareng harga total, ajén diskon sareng biaya pangiriman. Saatos réngsé data anu diperyogikeun pikeun ngirim barang anu dipintun, Pembeli diklik tombol "pesenan tempat".

5.3. Ku ngaklik tombol "tempat tatanan", Buyer ngalebetkeun ka Seller panawaran kanggo mésér barang anu dituduhkeun dina tatanan, handapeun kaayaan anu ditangtukeun dina éta sareng hasilna tina Peraturan ("nempatkeun tatanan", "pesenan dipasang"). Pesenan kasebut dianggap tawaran anu sah sareng mengikat pikeun mésér barang ku Pembeli ngan upami bentuk pesenan parantos dibéréskeun leres ku Buyer sareng dikirim ka Penjual ngagunakeun sistem sareng mékanisme anu aya dina halaman Toko, ku ngaklik tombol "tempat tatanan", kecuali hukum nyadiakeun disebutkeun. Nempatkeun pesenan henteu cocog sareng ditampa ku Jual.

5.4. Saatos ngeklik tombol "pesenan tempat", Seller bakal ngahasilkeun inpormasi ngeunaan tatanan perintah, anu bakal dikirim ka alamat e-Buyer anu disayogikeun dina bentuk order ("pesen ringkesan order", "ringkesan pesenan"). Ngirim ku inpormasi Penjual ngeunaan wincik tatanan sanés mangrupikeun kacindekan tina kontrak, tapi dimaksudkeun waé pikeun nginpokeun ka Buyer yén pesenan parantos dugi ka Toko.

5.5. Pesenan pesen pesenan ogé ngandung pamundut pikeun mayar jumlahna (harga barang sareng biaya pengiriman) akibat tina pesenan anu disimpen. Anu mésér ngajantenkeun mayar artos ngeunaan pesenan anu disimpen, dina istilah sareng wates waktos na timbul tina Peraturan-Peraturan ieu.

5.6. Saatos ngadamel pamayaran ku Buyer, Seller nginpokeun ka Buyer ku e-mail ngeunaan katampi tina urutan palaksanaan. Perjanjian penjualan disimpulkeun nalika Buyer nampi pesen ti Seller anu mastikeun katampi tina urutan anu disimpen pikeun dilaksanakeun. Kaayaan narima pesenan nyaéta kasadiaan produk di toko Toko.

5.7. Seller nyayogikeun hak pikeun pariksa perintah éta dina hal-hal ragu anu lumayan (e.g. nyayogikeun alamat pangiriman anu teu aya) sareng upami gagal pembeli henteu matuh kana dibekelan dina Peraturan-Peraturan ieu. Dina kaayaan kaayaan anu disebatkeun di luhur, Seller tiasa mundur tina kontrak, ngeunaan anu Pembeli bakal dibéjaan ku e-mail.

5.8. Pikeun nempatkeun tatanan, peryogi pikeun palanggan nyayogikeun data di handap ieu: nami sareng nami kulawarga, (nami perusahaan, nomer idéntifikasi pajeg), alamat kiriman, alamat e-mail sareng nomer telepon anu ngamungkinkeun verifikasi tina urutan anu disimpen.

5.9. Sateuacan mastikeun pamerean panawaran ku Seller, Buyer tiasa ngalebetkeun koréksi tarekat ku e-mail ka alamat ieu: moimili.info@gmail.com, sareng pikeun validitas na, koréksi sapertos kitu kedah disatujuan ku e-mail ku Seller. Ieu moal mangaruhan hak Pembeli na timbul tina ditarikna.

5.10. Subjés anu dipilih dikintunkeun dikirim sareng dokumen penjualan anu dipilih ku Buyer, jinis pangiriman anu dipilih ku Buyer ka tempat pangiriman anu dituduhkeun ku Buyer dina tatanan.
5.11 Saatos ngirim pesenan ka Pembeli, Toko bakal ngahasilkeun e-mail (upami mungkin) kalayan inpormasi ngeunaan kiriman.

6. SHIPMENT AND DELIVERY OF BARAT

6.1. Penjual parantos ngalaksanakeun pesenan di dunya ku pengiriman ku kurir atanapi Polandia Post.

6.2. Pangiriman barang lumangsung dina pilihan Pembeli di tempat anu disimpen via;

a) Kantor Pos Polandia atanapi perusahaan kurir,
b) Ku ngajemput pribadi ku janjian ku telepon atanapi e-mail.

6.3. Biaya pengiriman ditanggung ku Buyer anu tiasa terang ngeunaan total biaya pangiriman sateuacan nempatkeun pesenan. Orde ringkesan anu ngandung inpormasi ngeunaan tatanan sareng biaya kiriman ogé bakal dikirim ka nu meuli ku e-mail, saatos nempatkeun pesenan, ka alamat anu disayogikeun dina bentuk order.

6.4. Anu mésér kedah pariksa kaayaan bungkusan salami resi di payuneun hiji karyawan perusahaan kurir atanapi Poczta Polska. Upami karusakan kana bungkusan, Buyer wajib ngalaporkeun kanyataan ieu ka kurir sareng nyerat laporan aduan sareng ngawartosan Toko kanyataan ieu.

6.5. Biaya pangiriman asing ditangtukeun masing-masing ku Buyer and Seller ku e-mail, dumasar kana tariff perusahaan kurir.

6.6. Seller henteu ngintun artos on kiriman.

7. Waktos PROSESING JELAS

7.1. Waktos ngolah pesenan hartosna waktos anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun tatanan kiriman. Seller ngajantenkeun sadayana usaha anu lumrah pikeun mastikeun yén éta ngahontal maksimal usaha bisnis 3-5 ti mimiti jumlah anu diperyogikeun pikeun pesenan katampi dina akun bank Seller.

7.2. Pesenan disimpen dina dinten Saptu atanapi Minggu, atanapi liburan umum, dilaksanakeun dina 3-5 dinten damel ti mimiti bisnis, tapi henteu ngaleungitkeun liburan umum.

7.3. Anu sual ngagaduhan hak ngagantungkeuna nyieun kiriman ti Toko kanggo waktos anu pasti, dituduhkeun dina unggal kasus sateuacanna dina website www.moimili.net. Pesenan moal diolah dina jangka waktu anu parantos ditangtukeun, sareng deadline kanggo ngalengkepan pesenan anu dinyatakeun dina titik 7.1 bakal otomatis diperpanjangna sareng bakal ngamimitian ngajalankeun dinten bisnis anu saatos saatos wates anu dituduhkeun.

8. pamayaran

8.1. Metode pembayaran dipilih ku Buyer sacara misah pikeun unggal pamesenan.

8.2. Anu mésér tiasa milih pilihan pamayaran nalika nempatkeun pesenan ti metode pembayaran di handap ieu:

a) ngaliwatan sistem pembayaran online aman PayPal atanapi tPay

b) Transfer ka akun bank.

8.3. Henteu tiasa pikeun Pembeli ngadamel pamayaran kalayan ngirim artos atanapi cek.

8.4. Dina hal transfer ka akun bank Polandia (pangiriman), sadaya jumlah anu dituduhkeun dina e-mail anu mastikeun panempatan pesenan di Toko kudu ditransfer dina usaha bisnis 5 diitung tina tanggal ngirim pesen Buyer anu nyimpulkeun pesenan anu disebut dina titik 5.4 di luhur, ka rekening Rincian bank nyimpen, sareng judul transfer, anu ogé nomer pesenan. Pamayaran dianggap dilakukeun dina waktos crediting rekening bank Toko. Dina jaman anu disebatkeun di luhur, barang-barang anu diperintuan ditutupan ku tempat tempahan.

8.5. Upami transfer kasebut henteu dilakukeun dina waktos anu kasebat, pesenan kasebut bakal dianggap henteu dikintunkeun sareng panawaran mésér Buyer bakal kadaluarsa, anu nyababkeun pembatalan éta pesenan sareng béakna pesenan.

8.6. Anu sual negeskeun pembayaran ku pesenan pembayaran ku e-mail.

8.7. Dina kaayaan anu luar biasa, dimungkinkeun pikeun manjangkeun wates waktu pamayaran, tapi pikeun validitas na dipikabutuh pikeun anu Seller pikeun narima deadline anyar ku e-mail.

8.8. Upami Pembeli hoyong nampi invoice, ku cara ngantunkeun pesenan di Toko anjeunna satuju pikeun ngaluarkeun sareng ngirim sacara éléktronik ka alamat e-mail anu disayogikeun ku anjeunna, invoice, duplikat invoice sareng koréksi na, luyu sareng Peraturan Menteri Keuangan 20 Désémber 2012 di dina ngirim invoice dina bentuk éléktronik, aturan pikeun neundeun na prosedur pikeun ngajantenkeun aranjeunna tiasa aya wewenang pajak atanapi otoritas kontrol fiskal (Journal of Laws 2010, item 1528).

9. KELUARAN Kasalametan, Ngaganti KONTAK Konéktip.

9.1. Peraturan ieu tiasa dipendakan dina halaman wéb toko di www.moimili.net / halaman / peraturan.

9.2. Salaku tambahan, nganggo fungsi anu sayogi dina browser wéb, anjeun tiasa nyitak sareng nyimpen Peraturan dina bentuk dokumen.

9.3. Data tina pesenan anu disimpen tiasa diarsip sacara tambahan: ku ngundeur Peraturan sareng nyimpen data anu dikumpulkeun dina halaman terakhir urutan anu disimpen dina Toko nganggo fungsina anu aya dina browser, atanapi ku nyimpen data anu dikandung dina inpormasi ngeunaan detail urutan anu dikirim ka alamat e-mail anu disayogikeun ku anu mésér.

10. DENGAN DENGAN KONTAK

10.1. Sasar kana UU 30 ti Mei 2014 ngeunaan hak-hak konsumen (Jurnal Undang-Undang of 24 June 2014), hiji konsumen (jalma alami anu ngadamel transaksi hukum sareng hiji wirausaha anu henteu langsung aya hubunganana sareng bisnis atanapi kagiatan profesional), anu nyimpulkeun kontrak jarak atanapi di luar tempat usaha ngagaduhan hak mundur tina kontrak dina dinten 14 tanpa masihan alesan sareng tanpa biaya bébéakan, kecuali biaya anu dieusian dina seni. 33, meni. Bagian 34 2 sareng seni. 35 UU na 30 Mei 2014 ngeunaan hak-hak konsumen.

10.2. Tungtung kanggo mundur tina kontrak parantos tamat saatos dinten 14 ti tanggal pangiriman.

10.3. Pikeun laksanakeun hak ditarikna, Buyer anu mangrupakeun konsumen kedah nginpokeun ka Seller, nyayogikeun namina, alamat pos lengkep sareng, upami sayogi, nomer telepon, nomer fax sareng alamat e-mail, ngeunaan kaputusanna pikeun mundur tina kontrak ku pernyataan anu teu jelas aya tulisan. Anu mésér tiasa nganggo bentuk ditarikna modél, dilampirkeun salaku Lambang 2 kana UU 30 Mei 2014 ngeunaan hak-hak konsumen, tapi éta henteu wajib. Anu mésér ogé tiasa ngalengkepan sareng ngalebetkeun wangun ditarikna aya dina wéb Seller www.moimili.net. Upami Buyer nganggo pilihan ieu, Seller kedah langsung ngirim konfirmasi tina nampi inpormasi ditarikna tina kontrak ku email ka alamat anu disayogikeun ku Buyer. Pikeun nyumponan deadline pikeun mundur tina kontrak, éta cukup pikeun ngirim inpormasi ngeunaan latihan hak pikeun mundur tina kontrak sateuacan deadline pikeun mundur tina kontrak.

10.4. Nalika ditarikna tina kontrak, kontrak dianggap teu sah sareng Penjual anu balik ka Pembeli anu mangrupikeun konsumen sadayana pamayaran anu ditampi tina Pembeli, kalebet biaya pangiriman (kecuali biaya tambahan hasil tina metode pangiriman anu dipilih ku Buyer salain ti cara pangiriman biasa anu murah anu ditawarkeun ku Penjual) , langsung sareng dina hal naon waé henteu lami ti 14 dinten ti dinten anu Seller nampi katrangan ngeunaan palaksanaan hak Buyer pikeun mundur tina kontrak éta. Seller kedah ngabalikeun duit pamayaran nganggo padika pembayaran anu sami anu dianggo ku Buyer dina transaksi aslina, kecuali ngagaleuh parantos sapuk kana solusi anu béda. Anu ngagaleuh henteu nanggung biaya naon anu aya hubunganna sareng uih deui pamayaran. Anu ngajual éta tiasa nahan pembayaran dugi dugi nampi barang atanapi dugi ka anu mésér masihan buktina kirimkeun deui, dimana waé anu lumangsung.

10.5. Nalika ngalaksanakeun hak ditarikna, Pembeli anu mangrupikeun konsumen wajib ngirim atanapi mindahkeun barang-barang ka alamat Seller Moi Mili Klaudia Wcisło, Piłsudskiego 20 / 5 jalan, 33-100 Tarnów langsung, sareng dina hal anu henteu engké ti 14 dinten ti saprak dinten anu nampi inpormasi ngeunaan latihan ku Pembeli hak pikeun mundur tina kontrak. Deadline patepang upami anu ngagaleuh ngirimkeun barang balik sateuacan kadaluarsana dinten 14. Anu ngagaleuh nanggung biaya langsung balik deui itemna. Anu mésér mangrupikeun tanggung jawab ngirangan nilai barang tina nyababkeun cara anu béda tibatan peryogi pikeun netepkeun sipat, ciri sareng fungsina barang.

10.6. Anu mésér anu konsumen henteu nanggung biaya nyayogikeun kontén digital anu henteu disimpen dina médium anu jelas, upami anjeunna henteu satuju kana palayanan éta sateuacan jaman anu ditarik tina kontrak atanapi henteu dilaporkeun ngeunaan leungitna hak pikeun mundur tina kontrak dina waktos masihan idin atanapi Anu ngajual teu acan masihan konfirmasi saluyu sareng seni. Bagian 15 1 sareng seni. Bagian 21 1 UU na 30 Mei 2014 ngeunaan hak-hak konsumen (Journal of Laws of 24 June 2014)

10.7. Hak ditarikna teu dianggo kanggo kontrak:
a) kanggo nyayogikeun jasa, upami pangusaha parantos ngalaksanakeun jasa kalayan izin konsumen anu jelas, anu dimaklumkeun sateuacan ngamimitian jasa éta saatos palayanan jasa ku pangusaha bakal kaleungitan hak mundur tina kontrak;
b) dimana hargana atanapi imbuhan gumantung kana turun naik di pasar finansial dimana pangusaha teu aya kendali sareng anu bakal lumangsung sateuacan jaman éta mundur tina kontrak;
c) dimana subjek jasa mangrupikeun barang anu sanés prefabricated, diproduksi dumasar spésifikasi konsumen atanapi ngalayanan pikeun nyugemakeun kaperluan masing-masing;
d) dimana subyek jasa mangrupikeun barang-barang anu tunduk kana karusakan gancang atawa ngagaduhan kahirupan rak pondok;
e) dimana subyek jasa mangrupikeun barang anu dikirimkeun dina bungkus anu disegel, anu saatos muka bungkusan henteu tiasa dipulangkeun kusabab panyalindungan kaséhatan atanapi alesan kabersihan, upami bungkusan dibuka saatos kiriman;
f) dimana subyek jasa mangrupikeun hal-hal anu saatos kiriman, kusabab sipatna, dihubungkeun sareng hal-hal anu sanés;
g) dimana subyek jasa mangrupikeun inuman alkohol, hargana anu disatujuan dina kacindekan kontrak penjualan, sareng anu pangiriman tiasa lumangsung ukur saatos dinten 30 sareng anu nilai gumantung kana turun naik di pasar di mana pengusaha henteu kadali;
h) dina konsumen dimana nuntut negeskeun yén pengusaha sumping ka anjeunna pikeun perbaikan atanapi pangropéa anu gancang; upami wirausaha nyayogikeun jasa tambahan sanés ti anu ditungtut ku konsumen, atanapi nyayogikeun barang-barang sanés ti bagian cadang anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun perbaikan atanapi pangropéa, konsumen ngagaduhan hak mundur tina kontrak berkenaan jasa tambahan atanapi barang;
i) dimana subyek jasa mangrupikeun rekaman anu saé atanapi visual atanapi program komputer anu dikirimkeun dina bungkus disegel, upami pakét dibuka saatos kiriman;
j) pikeun ngirimkeun koran, périodik atanapi majalah, kecuali kontrak langganan;
k) nyimpulkeun liwat lélang umum;
l) pikeun nyayogikeun jasa akomodasi sanés pikeun tujuan padumukan, gerbong barang, sewa mobil, katering, jasa anu berhubungan sareng hiburan, hiburan, olah raga atanapi acara budaya, upami kontrak nunjukkeun poé atanapi jaman penyediaan jasa;
m) pikeun persediaan kontén digital anu henteu disimpen dina médium anu nyata, upami pagelaran jasa dimimitian ku izin ekspresi konsumen sateuacan pas énggal mundur tina kontrak sareng saatos diingetan ku pengusaha ngeunaan leungitna hak pikeun mundur tina kontrak.

11. PROSEDUR KOMUNITAS DAN KOMUNITAS HAMIN

11.1. Seller anu wajib nyayogikeun ka Buyer ku produk bébas tina cacad.

11.2. Seller pananggung jawab kana Konsumen dina istilah anu disetél dina seni. 556 tina Sipil Sipil sareng anu sanésna pikeun cacad (garansi).

11.3. Dina kasus kontrak sareng konsumen, upami cacad fisik dipendakan dina sataun salami kiriman barang, dianggap yén tos aya dina waktos bahaya anu disalurkeun ka konsumen.
11.4. Konsumén, upami barang anu dijual ngagaduhan cacad, tiasa:
a) ngadamel pernyataan anu nungtut pangirangan harga;
b) ngalebetkeun hiji pernyataan ditarikna tina kontrak;
kecuali anu Seller langsung sareng tanpa kasulitan dina anu pikaresepeun, konsumen ngagentos barang anu cacad ku anu henteu cacad atanapi ngaleungitkeun cacat éta. Nanging, upami barang na parantos digentos atanapi diperyogikeun ku Seller atanapi Seller teu kalepatan kawajiban tukeur barang pikeun hiji gratis tina cacad atanapi ngaleungitkeun cacat, anjeunna henteu gaduh hak ngagantian barang atanapi ngahapus cacat.

11.5. Konsumen tiasa janten ngahapus cacat anu diusulkeun ku ngagentos Penjual ngagantian barang pikeun hiji gratis cacad atanapi gaganti ngagantian barang anu meryogikeun panyingkiran cacat, kecuali anu nampi barang saluyu kalayan kontrak dina cara anu dipilih ku Konsuménna mustahil atanapi bakal butuh biaya kaleuleuwihan dibandingkeun ku cara anu diusulkeun ku Jual. , nalika penilaian biaya kaleuleuwihan nganggap nilai barang bebas tina cacad, jinis sareng arti cacad anu kapendak, sareng ogé ngiringan kalemahan anu konsumen bakal kakeunaan
jalanna nyugemakeun.

11.6. Konsumén moal mundur tina kontrak upami cacad henteu relevan.

11.7. Konsumén, upami barang anu dijual ngagaduhan cacad, ogé:
a) paménta ngagantian barang sareng hiji gratis tina cacad;
b) paménta ngaleupaskeun cacad.

11.8. Anu ngajual kudu diwajibkeun ngagentos barang cacad pikeun anu henteu cacad atanapi ngaleupaskeun
cacad dina waktos anu lumayan tanpa kasulitan anu pikaresepeun pikeun konsumen.

11.9. Seller tiasa nolak nyugemakeun paménta Konsuménna upami ngajantenkeun barang cacad kana akurasi sareng kontrak ku cara anu dipilih ku mésér anu mustahil atanapi ngabutuhkeun biaya kaleuleuwihan dibandingkeun ku cara anu kadua pikeun ngajantenkeun saluyu sareng kontrak.

11.10. Dina acara yén barang cacad parantos dipasang, Konsumén tiasa ngicalkeun Penjual ngaleupaskeun sareng nyusun ulang sabalikna ngagentosana ku anu sanés cacad atanapi ngahapus cacat kitu, wajib nanggung sababaraha biaya anu aya kaitanana ngalegaan harga barang anu dijual, atanapi panginten Seller meunteun mayar sabagian tina biaya éta. ngaleupaskeun sareng masang deui, dugi ka barang anu dijual. Upami teu kagunaan-kagunaan kawajiban ku Seller, Konsumén anu dijudulan ngalaksanakeun kagiatan ieu kalayan énggal sareng résiko tina Jual.

11.11. Konsumén anu ngalaksanakeun hak-hak di handapeun garansi wajib ngajantenkeun Penjual pikeun ngintunkeun barang cacad ka alamat aduan, sareng upami, kusabab jinis barang atanapi cara dipasangna, pangiriman barang ku Konsumén bakal hésé pisan, Konsumén wajib ngajantenkeun barang anu sayogi pikeun Penjual di tempat anu aya naon halna. Upami teu kagunaan-kagunaan kawajiban ku Seller, Konsumén anu berhak ngauihkeun deui barang-barang ku biaya sareng résiko tina Jual.

11.12. Biaya ngagantian atanapi perbaikan ditanggung ku Seller, kacuali kaayaan anu dijelaskeun dina paragraf 11 titik 10 luhur.

11.13. Seller wajib nampi barang cacad ti Konsuménna upami ditukeurkeun barang pikeun hiji anu teu cacad atanapi mundur tina kontrak.

11.14. Anu ngajual dina waktos opat belas dinten bakal ngabales:
a) Pernyataan anu nungtut pangirangan harga;
b) pernyataan ditarikna tina kontrak;
c) nyuhunkeun ngagentos barang sareng salah sahiji bébas tina cacad;
d) nyuhunkeun ngaleupaskeun cacad.
Upami teu kitu, dianggap yén anjeunna nganggap pernyataan konsumen atanapi paménta anu leres.

11.15. Seller pananggung jawab dina garansi upami cacad fisik dipendakan dina waktos dua taun barang anu diserahkeun ka Konsuménna, sareng upami barang anu dijual dianggo dina sataun sataun item anu diserahkeun ka Konsuménna.

11.16. Tuntutan Konsumen pikeun ngaleupaskeun cacad atanapi tukeur barang anu dijual pikeun hiji gratis cacad parantos saatos sataun, cacah ti dinten éta cacad dipanggihan, tapi henteu langkung ti dua taun saatos barang éta dikaluarkeun ka Konsumén, sareng upami subjek jual barang anu dianggo dina sataun. mérékeun barangna ka Konsumen.

11.17. Dina acara yén tanggal kadaluarsa barang anu ditetepkeun ku Jual atanapi produsénna réngsé saatos dua taun tina tanggal pangiriman barang ka Konsuménna, Seller dipertanggungjawabkeun dina kaayaan garansi pikeun cacad fisik tina barang ieu anu dipendet sateuacanna tina periode éta.

11.18. Dina kaping anu dinyatakeun dina para. 11 poin 15-17 Konsumén tiasa ngalebetkeun pernyataan ditarikna tina kontrak atanapi réduksi harga kusabab cacat fisik barang anu dijual, sareng upami konsumen nungtut ngagantian barang pikeun hiji salah sahiji salah cacad atanapi ngahapus cacat, deadline pikeun ngalebetkeun pernyataan ditarikna tina kontrak atanapi pangurangan harga dimimitian dina wayahna teu aya wayahna pikeun wates tukeur pikeun ngahapus hal atanapi ngahapus cacat.

11.19. Upami aya panalungtikan sateuacan pangadilan atanapi tribunal arbitral salah sahiji hak handapeun jaminan, had waktos pikeun ngalaksanakeun hak-hak sanésna anu Konsumen anu dijudulan handapeun judul ieu bakal ditunda dugi ka akhirna nungtutan. Sasuai, éta ogé dilarapkeun kana cara mediasi, dimana waktu anu dilaksanakeun pikeun hak-hak anu sanés dina jaminan, anu dijudulan ka Konsumén, mimiti ngajalankeun ti tanggal pangadilan nolak nyetél pakampungan disimpulkeun sateuacan panengah atanapi henteuna henteuna mediasi.

11.20. Ngalaksanakeun hak-hak di handapeun garansi pikeun kalemahan cacad barang anu dijual, paragrap 11 poin 15-16 kedah dilarapkeun, kecuali éta waktosna bakal ngajalankeun ti dinten anu Pelanggan diajar ngeunaan ayana cacad, sareng upami Konsumén diajar ngeunaan ayana cacad ukur dina salaku hasil tina tindakan pihak katilu - ti mimiti kaputusan anu ngaluarkeun pertikaian sareng pihak katilu janten pamungkas.

11.21. Upami, kusabab cacad dina hal, Konsumén parantos ngadamel pernyataan ditarikna tina kontrak atanapi pangirangan harga, anjeunna tiasa nyaur ganti rugi pikeun karusakan anu diidinan ku sabab anjeunna nyimpulkeun kontrak, tanpa sadar ayana cacat, bahkan upami karusakan éta mangrupikeun akibat tina kaayaan anu Jual anu henteu tanggung jawab. khususna, éta tiasa nyarios biaya pembayaran tina ngiringan kontrak, biaya koleksi, angkutan, neundeun sareng asuransi barang, reimbursement perbelanjaan anu dilakukeun dugi ka éta henteu nyandak kauntungan tina aranjeunna, sareng henteu nampi pembayaran ti pihak katilu sareng biaya biaya prosés. Ieu henteu ngasongkeun katerutan dina kawajiban ngalereskeun karusakan dina prinsip umum.

11.22. Kadalna mana-mana jaman pikeun ngidentifikasi cacad henteu ngaleungitkeun hak-hak jaminan lamun Seller parantos nyumput kasalahan éta.

11.23. Seller éta, upami anjeunna kedah nyayogikeun atanapi nyayogikeun kauntungan pinunjul ka Konsumen, ngalaksanakeunana tanpa ditunda, teu langkung lami tibatan periode anu disayogikeun ku hukum.

12. PANYANGAN DATA PERSONAL

12.1. Administrator pangkalan data data pribadi anu disayogikeun ku konsumén toko nyaéta Seller.

12.2. Seller ngajantenkeun ngajagi data pribadi saluyu sareng Pribadi Perlindungan Data Pribadi dina tanggal 29 Agustus 1997 sareng UU Layanan Elektronik tanggal 18 Juli 2002. Buyer, ku nyayogikeun data pribadi ka Seller nalika nempatkeun tatanan, nyatujuan ka ngolah séda ku Seller kanggo tujuan ngalengkepan tatanan. Anu mésér kasempetan tiasa ningali, ngarobih, ngénggéskeun sareng ngahapus data pribadi-na unggal waktos.

12.3 Data pribadi henteu diungkabkeun ku Seller ka éntitas anu sanés pikeun tujuan anu lian ti anu dinyatakeun dina titik 13.2.

12.4 Data pribadi diolah sareng dijagi saluyu sareng Data Perlindungan Data Pribadi dina cara anu nyegah aksés ku pihak katilu.

13. PROVISI AKAN

13.1. Peraturan sareng kontrak penjualan disimpulkeun antara Seller sareng Buyer anu tunduk kana hukum Polandia.

13.2. Masing-masing Pembeli diwajibkeun maca Peraturan-Peraturan, sareng sasadiaanana janten ngariung dina Pembeli dina waktos nempatkeun pesenan na di Toko.

13.3. Upami aya panyayuran Peraturan ieu atanapi bagian tina sasadiaan atanapi janten teu éfisién, éta teu nyayogikeun peruntukan anu sanésna henteu éfisién sareng henteu mangaruhan validitas kontrak penjualan anu disimpulkeun. Penyediaan anu henteu efektif kedahna diganti ku sasadiaan anu sah sacara sah pikeun nyayogikeun tujuan anu teu leres.

13.4. Buyer tiasa nyandak tindakan ngalawan Seller sateuacan pangadilan umum anu gaduh yurisdiksi pikeun tempat tempatna / kantor anu kadaptar ti Buyer atanapi Seller. Seller tiasa ngadamel tindakan ngalawan Pembeli ngan sateuacan pangadilan umum anu gaduh yurisdiksi pikeun tempat tempatna / kantor anu kadaptar ti Buyer.

13.5 Seller tiasa parobihan kana Peraturan-Peraturan ieu iraha waé, kumaha ogé, parobihan ieu henteu langkung ngaganggu kaayaan (hak-hak) Buyer anu pesenan dilaksanakeun, sareng parantos dikintunkeun nalika validitas Peraturan anu sateuacana.

13.6 Peraturan parantos diaku saprak 25 Desember 2014.