Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

1. PROVISI KELULUSAN

1.1. Kawijakan privasi Online Store ieu informatif, anu hartosna éta henteu sumber kawajiban pikeun Pamaké Layanan atanapi Palanggan Toko Online.

1.2. Administrator data pribadi anu dikumpulkeun liwat Toko Online nyaéta Klaudia Wcisło, anu ngajalankeun bisnis kalayan nami Klaudia Wcisło Moi Mili, ngalebetkeun dina Sentral ngadaptar sareng Inpormasi ngeunaan Aktivitas Ékonomi Républik Polandia anu katahan ku menteri anu kompeten pikeun ékonomi, kagungan: alamat tempat bisnis sareng alamat pangiriman: ul. Gizów 3 / 41 01-249 Warsawa, NIP 9930439924, REGON 146627846, alamat e-mail: moimili.info@gmail.com- Kieu waé disebut salaku "Administrator" sareng dina waktos anu sanés panyadia Layanan Toko Online sareng Penjual.

1.3. data pribadi klien sarta nasabah anu diprosés luyu jeung Hukum on Protection of Data Pribadi Agustus 29 1997 (Hereinafter: Hukum di Protection Data Pribadi) (dz No. 1997 133 item 883 sakumaha diralat...) Act jeung nyayogikeun jasa ku cara éléktronik 18 Juli 2002 (Journal of Laws 2002 No. 144, item 1204, sakumaha dipinda).

1.4. Administrator ngurus khusus pikeun ngajagaan kapentingan data data, sareng khususna yén data anu dikumpulkeun ku anjeunna diolah luyu sareng hukum; dikumpulkeun pikeun tujuan anu ditangtukeun, sah sareng henteu dikaluarkeun pikeun ngolah langkung saluyu sareng tujuan éta; kanyataanna leres sareng nyukcruk hubunganana pikeun tujuan dimana éta diolah sareng disimpen dina wujud anu ngamungkinkeun idéntifikasi jalma pikeun saha aranjeunna nyaritakeun, henteu deui tibatan anu diperlukeun pikeun ngolah tujuan ngolah.

1.5. Sadaya kecap, ungkapan sareng akronim anu muncul dina halaman wéb ieu sareng dimimitian ku huruf modal (e.g. Seller, Toko Online, Layanan Elektronik) kedahna dipikahoyong saluyu sareng definisi na dikandung dina Peraturan Toko Online anu aya dina situs wéb Online Store.

2. TUJUAN AND KUDU DATA KOLEKSI DATA DAN REKLIPEN DATA

2.1. Unggal waktos waé tujuan, ruang lingkup sareng panampi data diolah ku Administrator hasil tina tindakan anu dilakukeun ku Service User atanapi Customer di Toko Online. Salaku conto, upami Pelanggan milih koléksi pribadi tinimbang kurir nalika nempatkeun Ordeana, maka data pribadina bakal diolah pikeun kacindekan sareng ngalaksanakeun Perjangjian Penjualan, tapi moal aya deui disayogikeun ka operator pikeun ngalaksanakeun pengiriman ku paménta Administrator.

2.2. Maksud tujuan pikeun ngumpulkeun data pribadi Panampi Layanan atanapi Pelanggan ku Administrator:
a) Kacindekan sareng palaksanaan perjanjian Penjualan atanapi kontrak pikeun penyediaan Layanan Electronic (e.g. Akun).
b) Pemasaran langsung ngeunaan produk atanapi jasa Administrator sorangan.
c) Mungkin panarima data pribadi Pelanggan Toko Online:
- Dina kasus Pelanggan anu nganggo Toko Online nganggo metode kiriman ku pos atanapi kurir, Administrator nyayogikeun data pribadi Pelanggan anu dikempelkeun kana operator atanapi perantara anu ngalaksanakeun kiriman ku paménta Administrator.
- Dina hal Palanggan anu nganggo Toko Online nganggo metode pamayaran éléktronik atanapi kartu pamayaran, Administrator nyayogikeun data pribadi Pelanggan dikumpulkeun ka éntitas anu dipilih pikeun ngalayanan pembayaran di luhur di Toko Online.

2.3. Administrator tiasa ngolah data pribadi ngeunaan Panampi Jasa atanapi Pelanggan nganggo Online Store: nami sareng nami kulawarga; alamat e-mail; nomer telepon kontak; alamat kiriman (jalan, nomer imah, nomer apartemen, kode pos, kota, nagara), tempat tinggal / alamat bisnis / alamat kadaptar (upami benten sareng alamat pangiriman). Dina kasus Panarimaan Jasa atanapi Pelanggan anu henteu konsumen, Administrator tiasa nambihkeun prosés perusahaan sareng nomer idéntifikasi pajeg (NIP) tina Resitén Layanan atanapi Palanggan.

2.4. Nyayogikeun data pribadi anu dimaksud dina titik di luhur panginten dipikabutuh pikeun kacindekan sareng palaksanaan Kasepan Penjualan atanapi kontrak kanggo penyediaan Layanan Electronic di Toko Online. Unggal waktos, ruang lingkup data anu diperyogikeun pikeun nyindekkeun kontrak anu dituduhkeun sateuacana dina situs web Toko Online sareng dina Peraturan Toko Online.

3. CUKUPAN sareng Operator DATA

3.1. Kuki mangrupikeun inpormasi téks anu leutik dina bentuk file téks, dikirim ku server sareng disimpen di sisi jalma anu ngadatangan situs web Online Store (e.g. dina hard disk komputer, laptop atanapi dina kartu memori smartphone - gumantung kana alat mana anu dianggo ngadatangan Toko Online urang). Inpormasi anu lengkep ngeunaan Cookies ogé sajarah ciptana tiasa dipanggihan, diantarana dieu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko.

3.2. Kuncénna tiasa ngolah data anu aya dina cookies nalika sémah nganggo situs wéb Online Store kanggo tujuan ieu:
a) ngaidentipikasi Pamaké palayanan sapertos anu asup ka Online Store sareng nunjukkeun yén aranjeunna dipasang;
b) nginget Produk ditambah kana karanjang kanggo nempatkeun Orde;
c) nginget data tina Bentuk Orde réngsé, survey atanapi data login ka Toko Online;
d) adaptasi eusi situs web Toko Online kana kahoyong individu tina Service Recitient (e.g. ngeunaan warna, ukuran font, perenah halaman) sareng ngoptimalkeun halaman halaman Online Store;
e) ngajaga statistik anonim anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun situs wéb Online Store.
f) sacara standar, kalolobaan panyungsi wéb anu aya di pasar nampi nyimpen cookies sacara standar. Saréréa gaduh kamampuan pikeun namikeun cookies pikeun ngagunakeun cookies nganggo setélan browser wéb sorangan. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa, salaku conto, sawaréh watesan (e.g. samentawis) atanapi mareuman pilihan pikeun nyimpen Cookies - dina kasus pangpayunna, kumaha ieu bakal mangaruhan sababaraha fungsionalitas Toko Online (contona, panginten mungkin teu mungkin ngaliwatan jalur Orde via Formulir Orde kusabab pikeun henteu émut Produk dina baskét salami léngkah-léngkah nempatkeun Ordean).

3.3. Setélan browser wéb pikeun cookies penting tina sudut pandang ka panggunaan cookies ku toko online kami - saluyu sareng hukum, idin sapertos kitu ogé ditepikeun ngaliwatan setélan browser wéb. Upami henteu aya ijin, anjeun kedah ngarobih setélan browser wéb anjeun dina bidang cookies.

3.4 Inpormasi anu terperinci pikeun ngarobah setelan cookies sareng padamelan mandiri dina panyungsi wéb anu paling kasohor disayogikeun dina bagian pitulung browser wéb.

3.5 Administrator ogé ngolah data operasional anonim berhubungan sareng ngagunakeun toko Online (alamat IP, domain) pikeun ngahasilkeun statistik anu mantuan dina ngadamel Toko Online. Data ieu mangrupikeun agrégat sareng anonim, nya éta henteu ngandung ciri anu mikawanoh sémah ka Online Store. Data ieu henteu diungkabkeun ka pihak katilu.

4. BASIS UNTUK PROSES DATA

4.1. Nyadiakeun data pribadi ku Service atanapi klien nu mangrupa sukarela, tapi gagal pikeun ngeset kaluar dina sisi Toko Online na di Peraturan tina Store Online data pribadi dipikabutuh pikeun kacindekan sarta palaksanaan pasatujuan Penjualan atanapi kontrak bagi penyediaan hasil Electronic Services dina henteu mampuh dicindekkeun perjanjian.

4. 2. Dasar pikeun ngolah data pribadi tina Service Recipient atanapi Customer nyaéta peryogi ngalakukeun kontrak anu anjeunna parantos pésta atanapi parantos ngadamel pamundut sateuacanna. Dina hal pamrosésan data pikeun tujuan pamasaran langsung produk Administrator nyalira na sorangan, dasar pikeun pangolahan sapertos kitu (1) idin persetujuan Pelanggan Layanan atanapi Pelanggan atanapi (2) memenuhi tujuan sacara sah diusahakeun ku Administrator (luyu sareng Artikel 23, paragraf 4 tina Act Perlindungan Data Pribadi? pamasaran langsung ngeunaan Administrator produk atanapi jasa sorangan dianggap waé sah).

5. KANGGO KAWALAN, KOMPUTER DAN KONTEN DATA DIRI
kamajuan

5.1. Layanan Panarima atanapi Palanggan ngagaduhan hak aksés data pribadi sareng ngabenerkeunana.

5.2. Unggal jalma boga hak pikeun ngadalikeun ngolah data ngeunaan anjeunna nya ngandung di set data tina Administrator, sarta hususna hak pamundut suplement, update, atanapi data pribadi bener, samentara atawa gantung permanén pamrosésan atanapi pembuangan maranéhna lamun maranéhna téh lengkep, tinggaleun jaman, palsu atawa parantos dikumpulkeun palanggaran UU atanapi henteu kedah diperyogikeun pikeun tujuanana anu aranjeunna dikumpulkeun.

5.3. Upami Palanggan atanapi Pelanggan masihan persetujuan pikeun ngolah data pikeun tujuan pamasaran langsung produk atanapi jasa Administrator nyalira, idin bakal dicabut iraha waé.

5.4. Upami Administrator ngarencanakeun pikeun ngolah atanapi ngolah data Service Recipient's atanapi Pelanggan pikeun tujuan pamasaran langsung ngeunaan produk atanapi jasa Administrator nyalira, subjek data ogé dijudulan (1) ngalebetkeun seratan anu tinulis, ngamotivasi pikeun ngeureunkeun ngolah data na kusabab kaayaan spésialna. atanapi pikeun (2) tujuan pikeun ngolah data na.

5.5. Pikeun ngalaksanakeun hak anu dirujuk di luhur, anjeun tiasa ngahubungi Administrator ku ngirim pesen tulisan anu leres atanapi ku e-mail ka alamat Administrator anu ditunjuk dina awal kabijakan privasi ieu.

6. PROVISI AKAN

6.1. Toko Online tiasa ngandung tautan kana situs web anu sanés. Kuncén ngadesek yén saatos pindah ka situs web sanés, baca kawijakan privasi anu aya di ditu. Kawijakan privasi ieu diterapkeun ngan pikeun Toko Online ieu.

6.2. pangurus migunakeun ukuran teknis na organisasi ngajaga data pribadi olahan luyu kana resiko na kategori data keur ditangtayungan, hususna, ngajaga data ngalawan panyingkepan diidinan maranéhanana, Panyandakan Alih ku hiji jalma diidinan, ngolah jeung palanggaran aya perda robah, rugi, karuksakan atawa cilaka.

6.3. Administrator nyayogikeun usaha teknis saperti ieu pikeun nyegah akuisisi sareng modifikasi data pribadi anu dikirim sacara éléktronik ku jalma anu henteu sah:
a) Ngamankeun data anu disetél ngalawan aksés anu henteu diidinan.
b) Aksés kana Akun ukur saatos nyayogikeun login sareng kecap akses individu.