Kawijakan Cookies

Kawijakan Cookies

1. Toko henteu otomatis ngumpulkeun inpormasi, kecuali inpormasi anu aya dina cookies.

2. Cookies (anu disebut "cookies") nyaéta data IT, khususna file téks, anu disimpen dina alat tungtung Store pangguna sareng dimaksudkeun pikeun nganggo situs wéb Store. Cookies biasana ngandung nami situs wéb anu asalna, waktu neundeunna dina alat ahir sareng sajumlah unik.

3. Entitas anu nempatkeun kuki dina alat akhir Alat Panganggo sareng ngéngingkeun éta nyaéta operator Toko.

4. Cookie parantos dipaké pikeun: o adaptasi eusi situs wéb Store kana kahoyong Panganggo sareng ngoptimalkeun panggunaan halaman wéb. Khususna, file ieu ngamungkinkeun pikeun ngenal alat Perangkat Paké Store sareng nunjukkeun situs web anu leres, cocog pikeun kabutuhan masing-masing; o ngadamel statistik anu ngabantosan ngartos kumaha Pamaké Store nganggo situs wéb, anu ngamungkinkeun ningkatkeun struktur sareng eusi;

5. Toko ngagunakeun dua jinis dasar cookies: "sesi" cookies sareng "pengkuh" cookies. Cookies Sidang mangrupikeun file samentawis anu disimpen dina alat tungtung pangguna dugi aranjeunna ninggalkeun situs web atanapi mareuman parangkat lunak (wéb browser). Kuki pengkuh disimpen dina alat akhir pangguna pikeun waktos anu ditangtukeun dina parameter cookie atanapi dugi ka dihapus ku Pamaké.

6. Toko ngagunakeun jenis cookies di handap ieu: cookies "diperyogikeun", anu ngamungkinkeun panggunaan jasa anu aya dina Toko, e.g. cookies auténtikasi anu dianggo pikeun jasa anu ngabutuhkeun oténtikasi dina Toko; cookies anu dipaké pikeun mastikeun kaamanan, contona dipaké pikeun ngadeteksi panipuan dina widang otentikasi dina Toko; Cookies "Performance", ngamungkinkeun koleksi inpormasi ngeunaan cara ngagunakeun situs wéb Store; "Functional" cookies, ngamungkinkeun "ngingetkeun" pilihan anu dipilih ku Panganggo sareng pribados antarmuka Panganggo, sapertos istilah dina basa anu dipilih atanapi daérah pangguna, ukuran font, tampilan situs web, jsb.; Cookies "Advertising", ngamungkinkeun para pamaké pikeun nyayogikeun eusi pariwara anu langkung cocog pikeun kapentingan maranéhna.

7. Di seueur kasus, parangkat lunak anu dianggo pikeun browsing situs wéb (browser wéb) sacara standar ngamungkinkeun cookies disimpen dina alat ahir Panganggo. Pangguna Toko tiasa ngarobih setélan cookie dina iraha waé. Setélan ieu tiasa dirobih khusus dina cara sapertos meungpeuk otomatis ngatur cookies dina setélan browser wéb atanapi pikeun nginpokeun ka aranjeunna unggal waktos aranjeunna disimpen dina alat Toko pangguna. Inpormasi anu rinci ngeunaan kemungkinan sareng cara nanganan cookies sayogi dina setélan software (browser wéb).

8. Operator Toko nginpokeun yén larangan dina panggunaan cookies tiasa mangaruhan sababaraha fungsionalitas anu aya dina situs wéb Store.

9. Kuki anu disimpen dina alat tungtung Panganggo Store ogé tiasa dianggo ku pangiklan sareng mitra anu damel sareng operator Toko.

10. Inpo langkung lengkep ihwal cookies kéngingkeun di www.wszystkoociasteczkach.pl atanapi dina "Bantuan" menu browser wéb.